RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ed Sheeran zal speciaal optreden houden voor nieuwe album ‘Substract’

Written by on March 26, 2023

Ed Sheeran heeft een speciaal optreden aangekondigd ter ondersteuning van zijn nieuwe album ‘Subtract’.

De 32-jarige singer/songwriter en zijn medewerker, Aaron Dessner van The National, zullen op 10 april het podium in Brooklyn betreden om het album “All The Way Through” uit te voeren.

Het album komt pas op 5 mei uit, dus het publiek bij de show zal als een van de eersten ‘Subtract’ in zijn geheel horen.

Ed schreef op Instagram: “Ik speel weer een speciale albumshow in het Kings Theatre in New York op 10 april. Ik en @aarondessner zullen ‘Subtract’ spelen met een volledige band. Deze shows zullen enkele van de meest magisch van mijn carrière, ik kan niet wachten op deze. We hebben dit maandag gerepeteerd en ik kan niet beschrijven hoe opgewonden ik ben.”

Aaron schreef ook: “Blij om aan te kondigen dat ik op 10 april weer een speciale show speel in Kings Theatre in Brooklyn met @teddysphotos en een geweldige groep goede vrienden en medewerkers. We zullen het album spelen dat we hebben gemaakt, Subtract. Ik vind het geweldig dat jullie het allemaal horen!”

Dessner en Sheeran werden voor het eerst geïntroduceerd door Taylor Swift, toen hij hielp bij de productie van Ed’s nummer ‘Run’ met Taylor, van het album ‘Red (Taylor’s Version)’.