RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dua Lipa kondigt derde album aan: groter en compleet anders

Written by on June 1, 2021

Dua Lipa kondigt derde album aan: groter en compleet anders

Fans van Dua Lipa kunnen verwachten dat haar derde album “iets heel anders en op grote schaal” zal zijn.  

De hitmaker ‘Don’t Start Now’ bracht haar LP ‘Future Nostalgia’ uit in maart 2020 en de productieve ster – die het tijdperk voortzette met de release van de remix-LP ‘Club Future Nostalgia’ – stoomt al vooruit met concepten voor de opvolging ervan.  

Joe Kentish, de president van Warner Records UK, vertelde Variety over het aanhoudende succes van ‘Future Nostalgia’: “Het is de Terminator van albums, het kan gewoon niet worden gestopt!  

“Elke keer dat we denken dat het klaar is, komt er weer een single uit die records verbreekt. En haar arbeidsethos is legendarisch. We gebruiken haar als voorbeeld voor andere artiesten op het label en ik weet dat haar managementbedrijf, Tap Music, hetzelfde doet.”  

Over haar volgende studio-inspanning, voegde hij eraan toe: “Ze had het over album No.3 toen we No.2 amper klaar hadden! Je verwacht half dat ze een pauze wil nemen of de dingen anders wil aanpakken, maar ze heeft zoiets van: “Oké, wat nu?” Haar interesses, haar kennis, haar dorst om nieuwe dingen te leren en controle te hebben over wat ze doet groeit en groeit maar.