RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dua Lipa en Rita Ora brengen eerbetoon aan overleden Jamal Edwards

Written by on February 21, 2022

Dua Lipa en Rita Ora hebben een eerbetoon gebracht aan SB.TV-oprichter Jamal Edwards, die op 31-jarige leeftijd is overleden.

De muziekmagnaat en ondernemer is zondag overleden na een “plotselinge ziekte”, aldus zijn moeder, Brenda Edwards.

“Het is met het diepste verdriet dat ik bevestig dat mijn mooie zoon Jamal Edwards gisterochtend is overleden na een plotselinge ziekte”, schreef ze in een verklaring die werd voorgelezen op Good Morning Britain en noemde haar zoon haar “wereld”.

Edwards richtte zijn online urban- en popmuziekplatform op toen hij nog maar 15 was, en het hielp de carrières van Rita, Ed Sheeran, Jessie J, Emeli Sande en Dave te lanceren.

Dua bracht hulde en schreef op haar Instagram-verhalen: “Ik ben diepbedroefd om dit nieuws te horen. RIP Jamal. Mijn gedachten zijn bij al zijn vrienden en familie en de levens van vele mensen die hij heeft aangeraakt en samengebracht. Veel te vroeg gegaan.”

Rita deelde een reeks foto’s op Instagram en voegde eraan toe: “Onze eindeloze gesprekken over muziek en het geloof dat je in mij en zo velen van ons had voordat we zelfs maar in onszelf geloofden. Ik ben er kapot van. Geen woorden kunnen beschrijven hoe dankbaar ik ben om in jouw leven te zijn geweest. Bedankt voor alles wat je me ooit hebt laten zien.’

Ter herinnering aan Edwards, plaatste rapper Dave: “Bedankt voor alles, woorden kunnen dit niet verklaren.”