RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake geeft update over nieuw album tijdens verrassingsoptreden in thuisstad

Written by on December 13, 2019

Drake geeft update over nieuw album tijdens verrassingsoptreden in thuisstad

Drake heeft onthuld dat hij zijn aanstaande zesde album uitbrengt in 2020. De Canadese rapper, die afgelopen juni ‘Scorpion’ uitbracht, verscheen gisteravond (10 december) op DaBaby’s show in Toronto om zijn single ‘Money In The Grave’ uit te voeren voor zijn fans in zijn woonplaats.

Na de live uitvoering gaf Drake de aanwezigen een spannende update van zijn volgende full-length LP. “I’mma go back to the crib and try to finish this album up so we can turn up in 2020,” vertelde Drake tegen het publiek voordat hij het podium verliet.

https://www.instagram.com/p/B568W3wJgwJ/?utm_source=ig_embed

Voorafgaand aan de aankondiging prees Drake DaBaby voor het succes dat hij gedurende 2019 heeft genoten. “Look, we don’t say this to each other enough as rappers, but I wanted to say congratulations. You killin’ this shit,” zei hij.

Drake bevestigde dat hij in april aan zijn volgende album was begonnen en vertelde destijds zijn Londense publiek dat hij van plan was om in 2020 met nieuw materiaal naar de stad terug te keren.

Drake werd dit jaar ook uitgeroepen tot Spotify’s meest gestreamde artiest van het decennium. Zijn single ‘One Dance’ uit 2016 belandde ook op nummer 2 in de meest gestreamde nummers van de streaming-gigant van 10’s lijst.

Tagged as