RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Drake en Travis Scott eren vermoorde TakeOff

Written by on November 2, 2022

Drake en Travis Scott brachten hulde aan wijlen Migos-rapper Takeoff nadat hij dinsdag werd doodgeschoten.

De politie van Houston bevestigden dinsdag dat de 28-jarige – wiens echte naam Kirshnik Khari Ball was – die ochtend rond 2.30 uur werd doodgeschoten na een incident in de buurt van een bowlingbaan in Houston, Texas.

Het overlijden van Takeoff heeft geleid tot een stroom van geschokte reacties van de hiphopgemeenschap op sociale media, en Drake, die op tournee ging en samenwerkte aan muziek met Migos, deed mee door een foto van hem en Takeoff op het podium op Instagram te delen.

“Ik heb de beste herinneringen aan ons allemaal om samen de wereld te zien en licht te brengen in elke stad die we aanraken. Daar zal ik me nu op concentreren”, schreef hij. “Rustig maar ruimteman Take.”

Travis verwees ook naar Takeoff’s door de ruimte geïnspireerde artiestennaam naast een zwart-witfoto van het paar samen op zijn Instagramverhalen. Hij schreef: “Voor altijd de ruimtekadet. Voor altijd de raket. De meest nederige, de illest 4ever. Take).”

Elders deelde Jamie Foxx een foto van Takeoff met het bijschrift “Rest in power”, en Meek Mill plaatste een throwback-foto van de rapper.