RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Doja Cat moet weer teleurstellen na nieuwe Covid besmetting

Written by on December 13, 2021

Doja Cat is positief getest op Covid-19. Zondag onthulde de 26-jarige dat ze voor de tweede keer in twee jaar positief had getest op het virus.

Doja Cat gedwongen haar plek in de iHeartRadio Jingle Ball-tour te verlaten.

“Het spijt me te moeten delen dat ik zojuist ook positief heb getest en niet langer in staat zal zijn om op te treden tijdens de rest van de iHeartRadio Jingle Ball Tour”, schreef de hitmaker van Kiss Me More op Instagram, eraan toevoegend dat haar “geesten” niet goed waren vanwege het annuleren van haar tourdata in Philadelphia, Washington DC, Atlanta en Miami.

“Het gaat goed met me en ik kijk ernaar uit om te herstellen en zo snel mogelijk weer naar buiten te gaan! De rest van de tourstops hebben een aantal geweldige line-ups, ik wou dat ik erbij kon zijn. Veel liefs xo,’ tekende ze af.

Vorige week maakte de Grammy-genomineerde bekend dat ze haar tourdata in Boston en New York City zou moeten overslaan omdat een paar leden van haar crew positief testten op het virus.

De zangeres testte eerder positief in juli 2020 en vertelde destijds aan CapitalXTRA dat het goed met haar ging, maar een vierdaags symptoom “freak out” ervoer.