RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


De rechtszaak tussen Tory Lanez en Megan Thee Stallion is begonnen

Written by on December 13, 2022

Tory Lanez ontkende opnieuw dat hij Megan Thee Stallion in 2020 had neergeschoten toen zijn proces maandag in Los Angeles van start ging.

De 30-jarige, die eigenlijk Daystar Peterson heet, wordt beschuldigd van mishandeling met een halfautomatisch vuurwapen, het dragen van een geladen, niet-geregistreerd vuurwapen in een voertuig en het afvuren van een vuurwapen met grove nalatigheid omdat hij Megan in juli 2020 in beide voeten zou hebben geschoten.

Het proces begon toen beide partijen hun openingsverklaringen presenteerden. De aanklager voerde aan dat Tory en Megan ruzie kregen terwijl ze terugreden van een feest dat door Kylie Jenner was georganiseerd en dat ze zijn muzikale vaardigheden had beledigd.

Nadat hij de chauffeur had gevraagd om te stoppen en het voertuig te verlaten, riep Tory naar verluidt: “Dans, bitch!” en schoot Megan, die Megan Pete heet, meerdere keren in de voeten.

Aanklagers onthulden dat Tory positief testte op schotresten, hoewel drie andere mensen dat ook deden, waaronder Megans voormalige beste vriendin Kelsey Nicole Harris, die in de auto zat.

Volgens BuzzFeed News toonden ze kort na het incident ook sms-berichten en telefoontjes van Tory waarin hij zijn excuses aanbood en schreef dat hij “te dronken” was en “het had nooit mogen gebeuren”.