RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Dancefestival Tomorrowland met minstens een maand uitgesteld wegens Corona

Written by on March 17, 2021

Dancefestival Tomorrowland minstens een maand uitgesteld door Corona

Het Belgische dancefestival Tomorrowland is uitgesteld naar het einde van de zomer vanwege het coronavirus. De komende editie staat nu niet voor eind juli, maar voor eind augustus en begin september gepland.

Tomorrowland, waar doorgaans ook veel Nederlanders op afkomen, gaat uit van het advies van experts en overheden en de vooruitzichten van de vaccinatiestrategie en testevents.

“We willen er heel graag voor gaan”, laat een woordvoerder aan persbureau Belga weten. “We willen positief en hoopvol blijven over een onvergetelijk einde van de zomer van 2021, maar houden ook zeker rekening met de kans dat de zestiende editie van Tomorrowland in 2022 zal plaatsvinden.”

De festivalorganisatie houdt ook nog een slag om de arm door eventueel een kleinschaliger evenement te organiseren als een volwaardig festival niet zou kunnen. “We kiezen nu voor een positieve mindset en gaan uit van het beste scenario: een Tomorrowland zoals andere jaren”, aldus de woordvoerder. “Als dat toch niet mogelijk zou blijken, zullen we bekijken wat we wel kunnen doen. We willen heel graag iets organiseren.”

Andere Belgische festivals als Rock Werchter en Graspop werden eerder wel afgeblazen.