RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Coachella ook dit jaar afgelast wegens Coronavirus

Written by on January 30, 2021

Coachella ook dit jaar afgelast wegens Coronavirus

Het wereldberoemde Amerikaanse muziekfestival Coachella zal ook dit jaar geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Op last van de lokale gezondheidsautoriteiten is het festival, dat gepland stond van 9 tot 18 april in de plaats Indio, vrijdag geannuleerd.

Of het festival op een later moment zal plaatsvinden, is nog niet bekendgemaakt. Er waren nog geen artiesten voor de editie van 2021 bekendgemaakt.

Het is al de derde keer dat het festival wordt geannuleerd vanwege de coronapandemie. In maart 2020 werd het festival, met headliners als Travis Scott, Frank Ocean en Rage Against the Machine, uitgesteld tot oktober. In juni werd bekend dat het festival ook op dat moment niet zou doorgaan. Het festival werd vorig jaar voor het eerst in twintig jaar geannuleerd.

Coachella is een van de bekendste muziekfestivals ter wereld. Jaarlijks reizen zo’n kwart miljoen bezoekers af naar het festivalterrein in de staat Californië.

Vorige week werd al bekend dat het Glastonbury Festival in het Verenigd Koninkrijk geannuleerd is. Billboard wist deze week te melden dat Ultra in maart ook niet doorgaat. De organisatie van dat elektronische muziekfestival in Miami heeft dit nog niet officieel bevestigd.