RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Cardi B geeft toe zich suïcidaal te hebben gevoeld na aantijgingen Youtuber

Written by on January 14, 2022

Cardi B bekende dat de beweringen van een YouTuber tegen haar ervoor zorgden dat ze zich “extreem suïcidaal” voelde toen ze donderdag voorkwam in haar proces wegens smaad.

De Bodak Yellow-rapper, die donderdag naar de getuigenbank in Atlanta, Georgia ging, vertelde haar juridische team hoe de geruchten verspreid door YouTuber Latasha Kebe, bekend als Tasha K, haar geestelijke gezondheid beïnvloedden.

“Ik voelde me extreem suïcidaal”, zegt de 29-jarige hitmaker, meldt Billboard. De Grammy-winnaar voegde eraan toe dat ze zich “hulpeloos” voelde tegen de beweringen, aangezien Kebe bijna een miljoen abonnees had op haar op beroemdheden gerichte nieuwszender.

De WAP-rapper hield vol dat ze nog nooit zelfmoordgedachten had gehad, daarbij verwijzend naar haar eerdere ervaringen met armoede, dakloosheid en fysieke mishandeling. Ze beweerde dat de geruchten ervoor zorgden dat ze last kreeg van vermoeidheid, gewichtsverlies en migraine.

“Ik voelde me verslagen en depressief en ik wilde niet met mijn man (Offset) slapen”, zei ze in de rechtbank, volgens TMZ, eraan toevoegend dat ze het gevoel had dat “ik mijn kind niet verdiende.”

Toen haar advocaat haar vroeg wat ze van de blogger vond na het zien van de geruchten, zei ze: “Ik had het gevoel dat alleen een demon dat kon”, voordat ze zich verontschuldigde voor haar taalgebruik.