RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Camila Cabello teased fans met nieuwe muziek

Written by on December 29, 2023

Camila Cabello heeft een grote hint gegeven dat ze nieuwe muziek zal uitbrengen in 2024.

Het laatste album van de popster, ‘Familia’, werd uitgebracht in 2022 en ze heeft nu fans geteased over haar volgende project door een afbeelding van zichzelf in een opnamestudio te delen op Instagram met de mededeling: “Voornamelijk het jaar van dit … Tot volgend jaar, b.”

Ze voegde ook een schermafbeelding toe van een bericht dat ze naar haar moeder stuurde waarin ze schreef: “Het is een beetje ondeugend, maar het is kunst.”

Dit komt nadat Camila toegaf dat ze aan het “smeden” is aan haar nieuwe album, maar weigerde verdere details prijs te geven.

Tijdens een interview met Rolling Stone werd haar gevraagd of ze al was begonnen met het plannen van haar vierde album en ze antwoordde: “Oh schat, natuurlijk. Ik ben altijd aan het smeden, maar ik zal niet te veel zeggen omdat ik dol ben op een berekende verrassing.

Ze ging verder met een beetje meer uitleg over haar creatieve proces en voegde toe: “Het moet altijd gaan over mezelf uitdagen en iets nieuws doen. Dus echt veel nieuwe kunst consumeren en veel nieuwe referenties.

“Veel nieuwe muziek, nieuwe films, nieuwe romans, nieuwe fotografie. Voor mij komt er verschillende output voort uit nieuwe input. Dat is wat mij inspireert.”

Camila is de nieuwste artiest die hint naar een release in 2024, nadat zowel Ariana Grande als Billie Eilish schijnbaar plannen hebben bevestigd om volgend jaar terug te keren naar de hitlijsten.

Ariana deelde foto’s en video’s van haar studiosessies met producer Ilya Salmanzadeh op Instagram en vertelde fans: “Tot volgend jaar”, terwijl Billie tijdens een recent optreden in ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ openhartig sprak over haar nieuwe album.

Billie vertelde de presentator: “We zijn bijna klaar met dit nieuwe album waaraan we werken… Dus op een gegeven moment zul je meer weten, maar ik ga nu niets meer zeggen.”