RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Camila Cabello geeft liveshow op TikTok voor nieuwe album

Written by on March 16, 2022

Camila Cabello heeft een virtueel concert aangekondigd op TikTok om nieuwe nummers van haar album ‘Familia’ te laten horen.

Fans van de hitmaker van ‘Havana’ kunnen een “fantastische reis door de geest van de artiest” verwachten met de speciale uitvoering genaamd ‘Familia: Welcome To The Family’, die op 7 april naar het videoplatform gaat.

Een beschrijving van de meeslepende ervaring luidde: “De voorstelling is gemaakt met behulp van oogverblindende XR, waardoor Camila’s zang en choreografie worden uitgebreid met meeslepende visuele effecten die Camila’s creativiteit naar haar fans brengen als nooit tevoren.

“Camila creëert een boeiende virtuele wereld voor elk nummer dat ze uitvoert, en leidt het publiek op een surrealistische reis door een steeds veranderende realiteit. Familia: Welcome To The Family is een unieke ervaring die je niet wilt missen.”

De livestream begint op 7 april om 16.00 uur PT / 19.00 uur ET. De lifeshow in het VK vindt plaats op 9 april om 19.00 uur BST.

Camila’s langverwachte derde studioalbum werd geïnspireerd door meer tijd door te brengen met haar familie tijdens de pandemie. Ze zei: “Ik wil dat het zo’n familieaangelegenheid wordt, egoïstisch, omdat het me gelukkig zou maken.