RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Broer Billie Eilish teased met komt van nieuwe album

Written by on December 20, 2023

Finneas heeft vooruitgang geteased met betrekking tot het aankomende album van zijn zus Billie Eilish.

De artiest van “Let’s Fall in Love for the Night” heeft zijn zus’s eerste twee albums, “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” en “Happier Than Ever,” geproduceerd en mede-geschreven.

Nu heeft hij een update gegeven over het volgende volledige album van Billie, waarbij hij onthulde dat het “85 procent klaar” is. Echter, terwijl hij met Mr Porter sprak, gaf de producer toe dat het proces niet eenvoudig is geweest.

“Ik denk niet dat Billie bijzonder zeker was over hoe ze eigenlijk voelde over de dingen waarover we probeerden te schrijven. Het maken van iets waar je echt verbonden mee voelt, kan je echt ontglippen,” deelde hij.

Finneas merkte ook op dat zijn vaardigheden op het gebied van songwriting een beetje roestig waren geworden door zijn drukke tourschema. “En dat was eng,” voegde hij eraan toe. “Het was ontmoedigend om te beseffen dat als ik tijd neem, mijn songwriting-spier verslapt. Ik moest weer in vorm komen.”

De 26-jarige vertelde aan het blad dat hij van plan was om zijn muziekproductieschema beter te beheren in 2024. “Ik hou van creëren,” zei hij. “Maar ik hou er niet van erin te verdrinken. Dus, ik probeer een meer gereguleerde relatie ermee te hebben. Ik produceer verantwoord.”

Tijdens een recent optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon plaagde Billie dat haar volgende album “bijna klaar” was, maar ze verzuimde een releasedatum te geven.

“Op een gegeven moment zul je meer weten,” zei ze in de show, “maar ik ga nu niets zeggen.”

Billie’s nummer “What Was I Made For?”, dat verscheen in de Barbie-film van 2023, is momenteel genomineerd voor vijf Grammy’s en een Golden Globe.