RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Billie Eilish moet een aantal data van haar tour verplaatsen

Written by on January 26, 2022

Billie Eilish heeft enkele data op de Noord-Amerikaanse editie van haar ‘Happier Than Ever’-wereldtournee moeten uitstellen.

Het hitmaker-team van ‘Bad Guy’ maakte dinsdag 22 februari bekend dat de geplande optredens van de megastar in respectievelijk Montreal en Toronto op 15 en 16 februari zijn uitgesteld uit “een overvloed aan voorzichtigheid vanwege lokale richtlijnen”.

Een verklaring op het Twitter-account van de 20-jarige pop-superster luidde: “Details over verplaatste data worden aangekondigd, en alle tickets zullen worden gehonoreerd voor de nieuwe data.

“Bedankt voor het begrip en blijf alsjeblieft veilig.” Bovendien kan Billie haar concert in Phoenix op 3 april niet meer bijwonen, aangezien de GRAMMY’s naar die datum zijn verplaatst in plaats van 31 januari, maar ze heeft bevestigd dat ze het optreden de volgende dag zal spelen.

Haar team kondigde aan: “Billie’s tweede show in Phoenix op zondag 3 april is verplaatst naar maandag 4 april vanwege de nieuwe datum voor de 64e jaarlijkse GRAMMY Awards.

“Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe showdatum en we hopen dat iedereen het haalt.” De tour begint op 18 februari in Madison Square Garden in New York en zal in de zomer naar het VK en Europa komen.