RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Ariana Grande deelt foto’s van huwelijk in Amsterdam

Written by on July 13, 2021

Ariana Grande deelt foto’s van huwelijk in Amsterdam

Fans hadden haar al in Amsterdam gespot en nu heeft Ariana Grande zelf ook foto’s gedeeld van haar huwelijksreis in onze hoofdstad. Op 15 mei trouwde de zangeres met makelaar Dalton Gomez.

Op Instagram laat de 28-jarige Ariana haar volgers meekijken met het tripje door Nederland. Een van de kiekjes laat een typisch toeristisch tafereel zien, waarbij het pasgetrouwde koppel in gigantische houten klompen zit. Ook deelt de 28-jarige zangeres een plaatje van een typisch Hollandse molen en de beroemde Amsterdamse grachten. Fans worden ook getrakteerd op een video van een zwaan en een lieveheersbeestje.

Op sociale media dook afgelopen week de ene na de andere foto op van de wereldster die haar tijd in Nederland doorbracht. Zo bleek dat ze naar een restaurant vlakbij het Rembrandtpark was geweest. De eigenaresse van het restaurant deelde daarna een selfie met Grande op sociale media.

In december maakte de 28-jarige zangeres haar verloving met de 25-jarige Gomez bekend via sociale media. Het stel ontmoette elkaar in januari vorig jaar. Door de coronacrisis gingen ze vlak daarna samen in quarantaine en in juni trok het stel definitief bij elkaar in.

Voor haar relatie met Gomez was Grande verloofd met acteur Pete Davidson. Hun verloving werd verbroken in oktober 2018.