RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Travis Scott teased fans dat album een nieuwe sound zal hebben

Written by on February 24, 2021

Travis Scott teased fans dat album een nieuwe sound zal hebben

De hiphop-superster zal later dit jaar zijn langverwachte vierde studioalbum uitbrengen, waarvan hij eerder liet doorschemeren dat het ‘Utopia’ heette. Daarnaast heeft hij onthuld dat hij met nieuwe medewerkers heeft gewerkt aan de opvolger van ‘Astroworld‘ uit 2018.

Travis vertelde i-D magazine: “Ik vertel dit nooit aan mensen, en ik zal het waarschijnlijk nog steeds geheim houden, maar ik werk met een aantal nieuwe mensen en ik probeer gewoon een nieuwe sound uit te breiden.

“Ik heb weer beats gemaakt, op mijn eigen beats gerapt, gewoon alles in elkaar gezet en geprobeerd het echt te laten groeien. Dat is een van de leukste dingen aan het werken aan dit album. Ik ben aan het evolueren, werk samen met nieuwe mensen, lever een heel nieuw geluid, een heel nieuw bereik.”

De ‘Highest In The Room’ hitmaker geniet van de uitdaging om een ​​nieuw geluid te ontwikkelen en weet zeker dat al het “met mijn hoofd tegen een muur slaan” de moeite waard is voor de “ultieme extase” die hij uiteindelijk voelt en wil overbrengen aan zijn fans.