RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Travis Scott onthuld zijn kinderdroom

Written by on November 26, 2023

Travis Scott heeft zijn kinderdroomcarrière onthuld. Voordat hij muzikant wilde worden, wilde de 32-jarige rapper een ‘nierdokter’ worden, ook wel nefroloog genoemd.

Tijdens een recent interview met GQ legde Travis uit dat de droom begon toen hij op de basisschool zat en bij een logeerpartijtje bij zijn vriend thuis was geweest.

‘We gingen naar zijn huis,’ herinnerde Travis zich. “Zijn huis was waanzinnig. Ik heb nog nooit zo’n huis gezien. Zijn vader was een gynaecoloog. En ik herinner me dat zijn oom bij het huis was, en ik vroeg zijn oom: ‘wat doe je?’ En hij zegt: ‘Ik ben een nefroloog.’ Hij vertelde me wat het was, en ik dacht: ‘ja, dat wil ik zijn.'”

“Ik weet niet waarom het zijn van een nierarts zo was… ik denk dat het zijn swag was”, vervolgde de muzikant. ‘Zo was zijn hele swag net alsof hij nieuw was. Ik weet het niet. Het idee om destijds mensen te redden was dope.’

‘Travis merkte op dat zijn plan om nefroloog te worden gedurende zijn tienerjaren doorging. “Middelbare school, middelbare school, dat is alles wat ik wilde doen: ik wilde nefroloog worden”, zei de Highest in the Room-rapper. “Ik ging vaak schaduwen in de ziekenhuizen. Dus daar werd ik er meer verliefd op, gewoon op het hele proces.”

Travis studeerde aan de Universiteit van Texas in San Antonio, maar stopte tijdens zijn tweede jaar om zijn muziekcarrière na te streven.