RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Travis Scott lanceert eigen ontwikkelingsproject ‘Project Heal’

Written by on March 9, 2022

Travis Scott heeft via zijn onlangs gelanceerde Project Heal $ 5 miljoen (£ 3,8 miljoen) toegezegd aan goede doelen.

Het filantropische programma begint met $ 1 miljoen (£ 762.000) aan beurzen voor studenten van Historically Black Colleges and Universities (HBCU’s).

Daarnaast lanceert Travis – echte naam Jacques Webster – het Waymon Webster Scholarship Fund, dat $ 10.000 (£ 7.620) beurzen zal verstrekken aan senioren met een GPA van minimaal 3,5 die het risico lopen niet af te studeren vanwege financiële tegenspoed.

Hij hoopt dat de beurs 100 studenten zal helpen diploma’s te behalen.

“Mijn grootvader was een opvoeder die zijn hele leven het verschil heeft gemaakt in duizenden jonge levens. Hij heeft een grote invloed op mij en talloze anderen, in wiens dromen hij geloofde, in wiens hoop hij investeerde en wiens toekomst hij groot maakte.” merkte de rapper op. “Het is in zijn geest dat we projecten en programma’s creëren die naar de toekomst van onze gemeenschappen kijken en hoop en uitmuntendheid scheppen in zoveel mogelijk levens.”

Daarnaast wil Travis Project Heal uitbreiden. Om te beginnen met het verstrekken van digitale counseling en telefonische hotlines, financiering voor de V.S. Conference of Mayors Task Force on Event Safety, een apparaat om veiligheid bij grootschalige evenementen aan te pakken, en breidt zijn CACT.US Youth Design Center uit bij TXRX Labs in Houston.