RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Taylor Swift weer op nummer 1 met heruitgave van album Fearless

Written by on April 19, 2021

Taylor Swift weer op nummer 1 met heruitgave van album Fearless

Taylor Swift heeft weer een record gevestigd nadat ze haar herwerkte Fearless-album naar de top van de Billboard 200 in Amerika had gebracht.

Fearless (Taylor’s Version) debuteerde vrijdag op nummer één in het VK en nu heeft het veel records in de VS overtroffen met de grootste verkoop in één week, van 2021 tot nu toe (met 291.000 exemplaren). Het album verscheen minder dan een jaar na de release van Folklore in juli en Evermore in december vorig jaar.

De originele Fearless was Taylor’s eerste Billboard 200 nummer één in 2008. De nieuwe versie – haar negende nummer één – bevat heropnames van alle 13 nummers op Fearless. Ook zijn er zes bonusnummers toegevoegd aan de heruitgave uit 2009 en een verzameling van “From the Vault’-nummers geschreven voor het originele album die nooit zijn uitgebracht.

Taylor bedankte zondag haar fans via sociale media en schreef: “Ik ben de hele dag in de studio geweest om de volgende op te nemen – het is echt zo verbazingwekkend wat jullie hier allemaal hebben gedaan.”