RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Taylor Swift is de meest beluisterde artiest op Spotify

Written by on November 29, 2023

Taylor Swift is aangekondigd als de meest gestreamde wereldwijde artiest op Spotify van dit jaar.

Het streamingplatform heeft zijn Wrapped-campagne voor 2023 onthuld en aangekondigd dat de popster de eerste plaats heeft veroverd in de categorie van meest gestreamde wereldwijde artiesten.

De maker van “Anti-Hero” heeft sinds het begin van het jaar meer dan 26,1 miljard streams wereldwijd behaald.

“Um ok, dit is onwerkelijk?? Ik wilde gewoon zeggen tegen iedereen die dit jaar naar mijn muziek heeft geluisterd, waar dan ook ter wereld, bedankt,” schreef Taylor op woensdag op Instagram. “Genoemd worden als Spotify’s Global Top Artist in 2023 is echt het beste verjaardags-/feestdagcadeau dat je me had kunnen geven.”

Om haar fans te bedanken voor hun voortdurende steun, heeft Taylor haar nummer “You’re Losing Me (From The Vault)” uitgebracht op alle streamingplatforms, inclusief Spotify.

“We hebben serieus het MEEST plezier gehad dit jaar op tournee en nu dit. Meen je dat,” ging Taylor verder. “Dus ik probeerde na te denken over een manier om jullie te bedanken, en velen van jullie hebben me gevraagd om ‘You’re Losing Me (From The Vault)’ op streaming te zetten… dus hier is het! Je kunt het eindelijk OVERAL beluisteren.”

“You’re Losing Me” verscheen voor het eerst als een CD-exclusieve bonustrack op een speciale editie van haar album “Midnights” uit 2022.

Taylor heeft Bad Bunny van zijn troon gestoten, aangezien hij de titel van de meest gestreamde wereldwijde artiest op Spotify de afgelopen drie jaar had. De Puerto Ricaanse rapper is nu de op een na meest gestreamde wereldwijde artiest, gevolgd door The Weeknd en Drake.