RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Taylor Swift en Pink worden geëerd tijdens de IHeart Radio Awards van 2023

Written by on March 8, 2023

Taylor Swift en Pink worden geëerd tijdens de iHeartRadio Music Awards 2023.

Dinsdag maakten producers van iHeartMedia en FOX Entertainment bekend dat de Anti-Hero-hitmaker de iHeartRadio Innovator Award ontvangt tijdens de ceremonie, die op 27 maart plaatsvindt in het Dolby Theatre in Los Angeles.

“De Innovator Award wordt alleen uitgereikt wanneer een artiest heeft bewezen gedurende zijn hele carrière invloed te hebben gehad op de wereldwijde popcultuur”, aldus een vertegenwoordiger. “Taylor Swift heeft muziek gemaakt die jarenlang bovenaan de hitlijsten stond in meerdere formaten, terwijl zij baanbrekende tours creëerde, waaronder de Reputation Stadium Tour van 2019, de meest opbrengende Amerikaanse tour in de geschiedenis, en de Taylor Swift | The Eras Tour van 2023, die records brak voor single -dagkaartverkoop.”

Eerdere ontvangers waren Pharrell Williams, Justin Timberlake, U2 en Alicia Keys.

Ondertussen krijgt Pink – echte naam Alecia Moore – de iHeartRadio Icon Award ter ere van haar “impact op de popcultuur, lange levensduur en blijvende relevantie als tour- en radiokracht met een trouwe fanbase wereldwijd”.

De So What-ster zal ook optreden op de avond. Andere bevestigde artiesten zijn Kelly Clarkson, Keith Urban, Pat Benatar & Neil Giraldo, Muni Long, Cody Johnson en Coldplay.