RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Taylor Swift brengt voor het eerste nummer met scheldwoord in titel uit

Written by on September 23, 2022

Taylor Swift heeft haar eerste nummer ooit geschreven met een scheldwoord in de titel.

De popster bereidt zich voor om haar nieuwe album ‘Midnights’ in oktober uit te brengen en ze speelt een online loterijspel met fans om de tracklijst aan te kondigen waarbij de zangeres zichzelf filmt terwijl ze genummerde pingpongballen kiest die overeenkomen met een nummer op het album – en op donderdag (22.09.22) koos ze nummer acht en onthulde de titel ‘Vigilante S**t’.

Het is de eerste keer dat Taylor een vloekwoord gebruikt in een van haar songtitels, hoewel ze eerder godslastering in haar teksten heeft gebruikt.

Taylor beschreef het album eerder als een verzameling nummers gebaseerd op 13 slapeloze nachten van de afgelopen jaren waarin ze opstond om teksten op te schrijven.

Toen ze het nieuwe project aankondigde, schreef ze in een online verklaring: “Dit is een verzameling muziek die midden in de nacht is geschreven, een reis door verschrikkingen en zoete dromen. De vloeren waarop we ijsberen en de demonen waarmee we worden geconfronteerd. Voor ons allemaal die hebben gegooid en omgedraaid en besloten om de lantaarns aan te laten en te gaan zoeken – in de hoop dat we elkaar misschien zullen ontmoeten als de klok twaalf uur slaat.”

Taylor is van plan door te gaan met het aankondigen van de tracktitels in haar serie ‘Midnights Mayhem With Me’ op TikTok. Ze debuteerde de serie op dinsdag (20.09.22) en bevestigde dat de naam van het 13e nummer op het album ‘Mastermind’ is. Ze zal naar verwachting doorgaan met het uitbrengen van de video’s totdat ze alle 13 nummers heeft genoemd.

‘Midnights’ staat gepland voor een release op 21 oktober.