RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


SZA teased nieuwe samenwerking met Doja Cat genaamd ‘Shirt’

Written by on July 11, 2022

SZA heeft laten weten dat ze weer samenwerkt met Doja Cat op haar nieuwe track ‘Shirt’.

Het paar had vorig jaar een enorme hit met ‘Kiss Me More’ van het derde studioalbum ‘Planet Her’ van de laatstgenoemde, en nu heeft SZA laten weten dat ze de rapper ‘Get Into It (Yuh)’ heeft gerekruteerd voor een nieuwe samenwerking.

De zangeres van ‘Good Days’ gaf een grote teaser en vertelde het publiek op het gopuff Delivers Wireless Festival in het Londense Finsbury Park op zaterdagavond (09.07.22): “De hint is dat we al samen een nummer hebben. Haar naam begint met een ‘ D’.”

De ster had al een versie van ‘Shirt’ uitgevoerd tijdens een live gestreamd optreden in juli 2021.

Afgelopen maand bracht SZA zeven eerder ongehoorde nummers uit op de deluxe editie van ‘Ctrl’.

Ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van het veelgeprezen debuutstudio-album van de zanger uit 2017, dropte de ster de nummers ‘2AM’, ‘Miles’, ‘Percolator’, ‘Tread Carefully’, ‘Awkward’ en ‘Jodie’, plus een alternatieve versie van druk op ‘Love Galore’.

Ter gelegenheid van de release schreef SZA – wiens echte naam Solana Imani Rowe is: “Dit is GEWOON een cadeau voor camp ctrl. Niets meer niets minder.” De 32-jarige zangeres bedankte ook haar trouwe fanbase voor het veranderen van haar leven.

Ze voegde er later aan toe: “Als je familie bent, snap je het. 5 jaar is een lange tijd. Bedankt dat je mijn leven hebt veranderd, ik hou van je. Gefeliciteerd met je verjaardag #HAPPYCTRLANNIVERSARY”

Er is nog steeds geen officiële releasedatum.