RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Soulja Boy woedend op Kanye West na naaistreek

Written by on August 31, 2021

Soulja Boy woedend op Kanye West na naaistreek

Soulja Boy is niet blij met Kanye West nadat de rapper zijn couplet uit zijn album Donda sneed.

De 31-jarige rapper sprak met TMZ over het feit dat hij uit de track Remote Control was geknipt, en hij noemde de 44-jarige een “lafaard” omdat hij hem niet persoonlijk belde over de comissie en zijn platenlabel Universal de schuld gaf van het uitbrengen van het album in het weekend zonder zijn toestemming.

“Je weet zeker dat Kanye niemand zijn album zal laten uitbrengen zonder zijn toestemming… je weet wel, zeg gewoon dat je het verkloot hebt en (me) van het album hebt gelaten”, zei Soulja tegen de site.

In het weekend tweette de rapper screenshots van zijn gesprek met West over de samenwerking en schreef: “Tell homie don’t hit my phone no more.”

Toen hem werd gevraagd of hij ooit nog zou samenwerken met de Flashing Lights-hitmaker, verduidelijkte hij dat hij er niet tegen was, maar namens zijn fans teleurgesteld was.

“Ik bedoel, ik struikel niet zo, weet je, ik zeg dat het gewoon meer van belang was om het aan mijn fans uit te leggen, zodat ze niet in het ongewisse over de hele situatie zitten”, legde hij uit aan TMZ. “Wat muziek betreft, man, ik sta er altijd voor open om te creëren alsof het niet is van ‘Oh, ik ga nooit meer met Kanye werken’, weet je wat ik bedoel?”