RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Sam Smith released nieuwe balled ‘Love Me More’

Written by on April 30, 2022

Sam Smith heeft hun nieuwe single ‘Love Me More’ uitgebracht.

De hitmaker van ‘Stay With Me’ is terug met een nieuwe ballad die hun ‘openhartige introspectie’ van hun ‘relatie met zichzelf op een reis van zelfontdekking en geluk’ documenteert.

De Oscar-winnaar – die in september 2019 als non-binair uitkwam – herenigde zich met hun oude medewerkers Jimmy Napes en Stargate op het opbeurende deuntje. Sam regisseerde ook de muziekvideo die in Londen werd gefilmd met Luke Monaghan (‘Too Good At Goodbyes’, ‘Writing’s On The Wall’).

‘Love Me More’ is het begin van het volgende hoofdstuk voor Sam en volgt de 2020’s ‘Love Goes’ LP en het feestelijke nummer ‘The Lighthouse Keeper’. Vorige maand werd gemeld dat ze terug in de studio waren om aan een nieuw studioalbum te werken en “genieten” van het creëren van wat een “verrassing” voor fans zou zijn.

Een bron vertelde de Bizarre column van de krant The Sun: “Sam is terug in de studio en geniet weer echt van het creatieve proces. Door de lockdown kregen we tijd en ruimte om nieuwe geluiden uit te proberen en het zal fans waarschijnlijk verrassen.”

De bron beweerde verder dat de hitmaker van ‘Like I Can’ aan het opnemen is in Los Angeles en van plan is het album later dit jaar uit te brengen.