RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Sam Ryder heeft een UK en Ierland tour aangekondigd

Written by on June 13, 2022

De nummer twee van het ‘Eurovisie Songfestival’ van 2022 zal op 17 maart 2023 van start gaan in Belfast, Ierland, en eindigen in Brighton, 5 april 2023.

Sam bracht vorige week een dance-remix uit van juggernaut ‘Space Man’ van DJ Sam Feldt.

En de 32-jarige ster zou ook nog een dansnummer op komst hebben met niemand minder dan David Guetta. Na zijn ‘Eurovisie’-succes, trad Sam deze maand op tijdens het Platinum Jubilee-concert van Queen Elizabeth in Buckingham Palace, en nu is hij klaar om samen te werken met de wereldberoemde DJ aan een nieuw nummer voor zijn debuutalbum.

Een bron vertelde de Bizarre column van de krant The Sun: “Sam kan zijn geluk echt niet geloven. Het klinkt zo cliché, maar sinds zijn optreden op ‘Eurovision’ leeft hij echt zijn droom.

“David en zijn team benaderden me en wilden iets laten werken. Ze denken dat zijn zang geweldig zou klinken op een dansnummer.

“Sam heeft aan een album gewerkt dat niet ver van aangekondigd is en een tweede single komt veel eerder dan mensen denken.”

Sam wil ook graag samenwerken met zijn beroemde fans Sia en Alicia Keys, van wie hij de laatste backstage ontmoette tijdens het Jubilee-concert.

Op de vraag met wie hij muziek wil maken, zei hij onlangs: “Sia. Ze zou geweldig zijn. Ze is niet alleen geweldig als zangeres, muzikant, schrijver en persoon. Justin Bieber stuurde mijn video naar haar, wat een waanzinnige zin is en ze plaatste het op haar Instagram-pagina met een heel aardig, bemoedigend bericht eronder en het zou heel leuk zijn om de cirkel rond te maken en haar te ontmoeten, met haar samen te werken Dat zou een droom zijn die uitkomt!”