RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Robin Thicke brengt na 6 jaar nieuw album uit

Written by on January 5, 2021

Robin Thicke brengt na 6 jaar nieuw album uit

Robin Thicke, bekend van de megahit Blurred Lines brengt op 12 februari zijn nieuwe album On Earth, and in Heaven uit. De laatste keer dat de Blurred Lines-zanger een album uitbracht was in 2014.

Robin kondigde de release aan met een filmpje waarin hij de hoogte- en dieptepunten van zijn leven laat zien. Hierin komt bijvoorbeeld naar voren dat hij in 2014 van zijn jeugdliefde scheidde en zijn vader in 2016 verloor.

“Het voelt alsof ik eindelijk de persoon ben die ik moet zijn”, schrijft de zanger in een persbericht. “Ik kan overal om lachen en heb gemerkt dat dit de grootste superkracht is die er is. Thicke vervolgd dat hij het volledig heeft omarmd en dat dat het beste is voor zijn ziel.”

De Amerikaan brak ik 2003 door met de plaat When I Get You Alone, maar zijn carrière beleefde pas echt een hoogtepunt toen hij doorbrak met Blurred Lines, wat een grote hit werd over de hele wereld. In 2014 verscheen het zijn album Paula dat geen succes werd. Sindsdien is het erg rustig geweest rond de artiest.