RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rita Ora en Netsky werken aan een nieuwe track

Written by on June 22, 2022

Rita Ora werkt samen met DJ Netsky voor een nieuwe zomerplaat.

Het paar heeft de krachten gebundeld met producer Stargate om het zinderende nummer ‘Barricades’ te maken, dat ook een videoclip zal hebben, en Rita is “meer dan opgewonden” voor haar fans om het nieuwe deuntje te horen.

Ze zei: “Het was geweldig om met Netsky te werken aan ‘Barricades’. “Het is een eer om met zo’n getalenteerde producer te mogen werken, zeker op een track als deze.

“Samenwerken aan een andere Drum n Bass-plaat een decennium na mijn eerste nummer één ‘Hot Right Now’ met DJ Fresh, voelt als thuiskomen, en ik ben meer dan opgewonden dat iedereen het hoort. Ik hoop dat ze er net zoveel van houden om erop te dansen zoals ik het doe.”

De video is opgenomen in Los Angles en geregisseerd door Joe Mischo, die bekend staat om de muziekvideo’s van singer-songwriter Conan Gray.

Over de samenwerking tussen hem en Rita zei Netsky: “Ik wilde al met Rita samenwerken sinds ik ‘RIP’ hoorde, dus het was heel speciaal om haar en Stargate weer samen in de studio te krijgen.

“We wilden een nummer maken waarin de kracht van haar stem echt tot uiting komt. Het nummer gaat over de strijd die mensen doorstaan als ze verliefd zijn. We hebben de simpele schoonheid van pop gecombineerd met de kracht van drum en bass.

“Ik wil dansmuziek maken met eerlijkheid en emotie – ik denk dat dit nummer dat is.”

Rita heeft momenteel het record voor de meeste Top 10-singles voor een Britse vrouwelijke artiest in het VK in de geschiedenis met een totaal van 13.