RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rita Ora diep door het stof na het vieren van verjaardag

Written by on November 30, 2020

Rita Ora diep door het stof na het vieren van verjaardag

Rita Ora, bekend van hits zoals Anywhere en Your Song, heeft vandaag haar excuses aangeboden voor het overtreden van de Britse Coronaregels. Ora werd afgelopen week dertig jaar en gaf een besloten feest voor vrienden in een restaurant in Londen, wat in strijd is met de regels die in het Verenigd Koninkrijk gelden. Ora moest door het stof nadat Britse media haar heftig aanpakten.

De zangeres geeft toe dat ze aanwezig was bij een ‘kleine bijeenkomst’ voor haar dertigste verjaardag. Ze vertelt dat de beslissing om het toch te vieren pas laat was genomen omdat het oké leek om te doen aangezien de Britse Coronaregels op 2 december aflopen.

“Ik heb heel veel spijt van het niet naleven van de regels en begrijp dat ik hiermee anderen in gevaar heb gebracht” zegt Ora. “Dit was `een serieuze en onvergeeflijke verkeerde inschatting. Ik snap nu hoe onverantwoordelijk mijn gedrag was en neem ook de volle verantwoordelijkheid.”

“Ik schaam me vooral, omdat ik ui eerste hand weet hoe hard mensen vechten tegen dit virus en ik ben me er bewust van hoeveel mensen en bedrijven hebben opgeofferd om ons veilig te houden. Hoewel dit het niet beter maakt, wil ik mijn oprechte excuses aanbieden”, eindigt de zangeres mee.

Daily Mail meldt dat Ora een boete is opgelegd van omgerekend zo’n 11.000 euro, wat zij moet betalen aan de autoriteiten. Op het feest zouden zo’n dertig mensen aanwezig zijn geweest, waaronder modellen zoals Cara en Poppy Delevigne.