RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rihanna ontkracht alle zwangerschaps geruchten

Written by on December 3, 2021

Rihanna heeft schijnbaar de geruchten ontkend dat ze zwanger is in een vermeend bericht aan een fan.

Eerder deze week woonde de 33-jarige zangeres, die mode- en schoonheidsmagnaat werd, de eerste presidentiële inauguratie bij in haar thuisland, Barbados, waar ze de elfde persoon werd die werd uitgeroepen tot nationale held van de nieuwe republiek.

Na de eerbetuiging speculeerden sommige roddelbladen dat de oprichter van Fenty Beauty misschien haar eerste kind verwacht met haar vriend, A$AP Rocky, omdat ze een zwierige oranje jurk draagt.

“Mag ik naar de babyshower!?” schreef een fan genaamd Jen aan de zangeres. ‘Het is waar of niet, je baby’s worden mooi. Sorry dat iedereen nu in je baarmoeder zit.’

Rihanna reageerde gekscherend op het bericht: “Haaaaa! Stawwwp! Je bent niet naar de eerste 10 babyshowers gekomen! Jullie fokken me elk jaar verdomme haha.”

De fan deelde later een screenshot van het gesprek op Instagram met het bijschrift: “Haar baarmoeder zei ‘blijf uit mijn verdomde zaken’. Ik spuugde mijn water uit toen ze zei ‘de eerste 10 babyshowers’. Hoe dan ook, ik ben hoe dan ook blij voor haar, ze leeft het leven ten volle! #riri #loveya.”