RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rick Astley gaat BBC’s New Years Eve hosten

Written by on November 12, 2023

De gevierde poplegende Rick Astley, die ons al tientallen jaren bezighoudt met zijn tijdloze hits, zal ons op oudejaarsavond het nieuwe jaar in rocken. Rick is vooral bekend en geliefd vanwege zijn hit ‘Never Going To Give You Up’ uit de jaren 80 en na zijn triomfantelijke set op de machtige Pyramid Stage in Glastonbury, waar hij Harry Styles’ hit As It Was coverde, en AC/DC’s Highway To Hell.

Astley zal de opwinding van het publiek vergroten om het einde te markeren van wat een ongelooflijk 2023 is geweest voordat ‘Rick-Rolling’ ons 2024 ingaat.

Het opwindende nieuws werd vandaag onthuld in de show van Claudia Winkleman op Radio 2 (zaterdag, 10.00 – 13.00 uur).

Tijdens dit oogverblindende tv-evenement wordt Rick op het podium vergezeld door een aantal zeer speciale gasten, met optredens die het dak eraf zullen blazen en het gloednieuwe jaar inluiden. Met zijn wereldhits en enkele verrassende nummers zullen Rick en zijn all-star gasten tot in 2024 feesten. Deze eenmalige tv-opname van Rick Astley Rocks New Year’s Eve (werktitel) voor BBC One wordt een avond om nooit te vergeten. De festiviteiten gaan door nadat BBC One live naar Londen gaat voor het traditionele epische vuurwerk.

Rick zei: “Wat een eer is het om dit jaar de oudejaarsviering op BBC One te mogen organiseren! Het is altijd onderdeel geweest van mijn nieuwjaarsritueel om naar de show te kijken en het geweldige vuurwerk te bewonderen, dus om daar dit jaar deel van uit te maken is fantastisch! Op naar een geweldige avond.”