RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


RAYE zal met grootse dingen komen tijden Glastonbury

Written by on March 31, 2023

RAYE heeft “grote plannen” voor haar optreden op Glastonbury.

De 25-jarige popster – wiens echte naam Rachel Agatha Keen is – zal in juni het podium betreden van het jaarlijkse Worthy Farm-festival en teasede dat het de “beste show” zal zijn die ze ooit heeft gegeven.

Ze vertelde Apple Music: “Daar heb ik grote plannen voor, ik moet hard gaan. Nou, het is Glastonbury. Het moet groot zijn, de beste verdomde show die ik ooit heb gegeven.”

Ondertussen bracht de ‘Escapism’-zangeres hulde aan collega-popster Charli XCX – die ook op Glastonbury zal optreden – terwijl ze haar bedankte voor het regisseren van haar muziekvideo ‘I, U, Us’ uit 2016 en merkte op dat haar hulp “veranderde alles” voor haar.

 Ze voegde eraan toe: “Charli XCX nam de tijd om een ​​video voor me te regisseren. Ze nodigde me uit bij haar thuis, we oefenden songteksten in de spiegel en verschillende poses, en hoe ik kan optreden en meer zelfvertrouwen heb. Het veranderde alles voor mij.”

RAYE – die onafhankelijk artiest werd nadat ze afscheid nam van haar voormalige platenmaatschappij Polydor – gaf onlangs toe dat ze graag een rockband zou vormen met Charli XCX, samen met ‘This Hell’-hitmaker Rina Sawayama en rapster Ivorian Doll voordat ze opmerkte dat ze was “overweldigd” door het succes van haar debuutalbum ‘My 21st Century Blues.’

Sprekend tegen fafaq, zei ze: “Rina Sawayama, Charli XCX en Ivorian Doll. Ik heb het gevoel dat dat een heel dope, briljante rockband zou zijn.

“Het voelde en voelt geweldig. Het heeft lang geduurd. Ik ben eerlijk gezegd gewoon heel dankbaar – moe – maar heel, heel dankbaar. Het was heel overweldigend, maar mooi.”