RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rapper T.I. en zijn vrouw aangeklaagd voor seksueel misbruik

Written by on March 2, 2021

Rapper T.I. en zijn vrouw aangeklaagd voor seksueel misbruik

Rapper T.I. en zijn vrouw Tameka ‘Tiny’ Harris zijn aangeklaagd wegens laster en beschuldigingen van seksueel misbruik tegen hen.

Sabrina Peterson, die in januari de krantenkoppen haalde toen ze T.I. met een pistool tegen haar hoofd in een bericht op Instagram gebruikte om getuigenissen te delen van meer dan 30 vrouwen die beschuldigingen van seksueel misbruik tegen het paar maakten, beweert dat ze is lastiggevallen en belasterd door het paar dat haar online stalkt.

Ze klaagt T.I. en Tiny voor laster, inbreuk op haar privacy en opzettelijk toebrengen van emotioneel leed, naast andere claims.

Een advocaat van het paar sloeg echter in een verklaring terug op de rechtszaak en zei tegen Billboard: “Mevrouw Peterson is de definitie van ‘bewijs van smaad’. Ze heeft een lange aanklacht wegens misdrijven met oneerlijkheid en geweld. Niets dat mijn cliënten mogelijk hebben gezegd over haar is lasterlijk. Uiteindelijk zal niet alleen Peterson’s verdienstelijke rechtszaak worden afgewezen, maar ook zal zij verantwoordelijk zijn voor het betalen van de juridische kosten die de Harrises moeten maken. “