RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Rapper Megan Thee Stallion wil hogere doelen stellen na Grammy succes

Written by on March 28, 2021

Rapper Megan Thee Stallion wil hogere doelen stellen na Grammy succes

Megan Thee Stallion wil zichzelf “hogere doelen” stellen na haar Grammy Awards-succes.

De 26-jarige rapper pakte Best Rap Song en Best Rap Performance voor Savage, evenals Best New Artist tijdens de award show eerder deze maand en gaf tijdens haar triomf toe, waar ze ook optrad, dat dit al haar verwachtingen overtrof.

Ze zei: “De overwinning van de Grammy’s betekent dat mijn collega’s mijn kunst respecteren. “Het was altijd een droom van mij om op de Grammy’s te spelen, maar om er drie te winnen? Ik kan het nog steeds niet geloven. Het betekent ook dat ik harder moet werken dan ooit. Nu moet ik hogere doelen stellen voor mezelf. “

Megan was de eerste vrouwelijke artiest die het beste rapnummer won en ze is ‘trots’ dat ze het record heeft gevestigd. Ze hoopt dat het andere vrouwelijke rappers zal aanmoedigen om in haar voetsporen te treden.

Ze vertelde aan Saturday Review van de krant The Times: “De boodschap van Savage is dat je kunt doen wat je wilt, je kunt zijn wat je wilt zijn. “Ik hoop dat volgend jaar, en de komende jaren, vrouwen aan alle tafels zullen zitten.”