RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Psy komt eind april met zijn nieuwe single ‘Take That’

Written by on April 26, 2022

Psy gaat een nieuwe single uitbrengen.

De hitmaker van ‘Gangnam Style’ komt met het nieuwe nummer ‘Take That’, dat op zijn aanstaande album ‘Psy 9th’ zal staan.

Het nieuwe nummer van Psy wordt op vrijdag (29/04) uitgebracht en is geproduceerd door Suga van BTS.

De 44-jarige zanger gaf toe dat de 29-jarige Suga “echt als een vriend voelt” nadat het paar goed samenwerkte. In een teaser voorafgaand aan de nieuwe single zei hij: “Als ik jongere artiesten ontmoet, wil ik niet iemand zijn die moeilijk te benaderen is.

“Suga was niet alleen mijn junior in het vak, maar hij voelt ook echt als een vriend. Het was moeilijk om een leeftijdsverschil te voelen.” Suga gaf toe dat hij zich “nerveus” voelde om met Psy samen te werken omdat hij “zo gerespecteerd wordt in het vak”, maar ze hebben een hechte vriendschap ontwikkeld.

Suga voegde toe: “Het voelde als werken met een jeugdvriend, dus het maakte het songwritingproces veel leuker. We werden op een bepaalde manier besties.”

Psy is vooral bekend om zijn internationale hitsingle ‘Gangnam Style’ uit 2012, die de wereld stormenderhand veroverde vanwege zijn aanstekelijke beat en veel aandacht trok voor de energieke dans van de ster in de videoclip van het nummer.

Hij won verschillende prijzen voor het nummer en de daaropvolgende video, waaronder die voor beste video bij de MTV Europe Music Awards, Musician of the Year bij de Korean Music Awards en de New Media Award bij de American Music Awards.