RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Post Malone over nieuwe album

Written by on May 15, 2022

Post Malone is te gast bij Zane Lowe op Apple Music 1 om zijn nieuwe nummer “Cooped Up” te bespreken ft. Roddy Ricch van zijn aanstaande album ‘Twelve Carat Toothache’ dat volgende maand uitkomt. Hij vertelt Zane over de oorsprong van het nummer, in samenwerking met Roddy Ricch, en geeft een preview van zijn nieuwe album, dat volgens hem de meest eerlijke plaat is die hij heeft gemaakt.

Post Malone vertelt Apple Music over zijn nieuwe nummer “Cooped Up” feat. Roddy Ricch… Ik probeer het, man. Ik ben het aan het proberen. Ik ben een lange tijd afwezig geweest en ik probeer er weer in te springen. We wisten wat we wilden zeggen en we wisten wat we wilden uitdrukken, niet alleen in een nummer, maar op dat specifieke moment op het album. En ja, het ging gewoon super natuurlijk. Ik zou het je niet eens kunnen vertellen.

Post Malone vertelt Apple Music over Roddy Ricch op het nummer…Hij is gewoon zo’n ongelooflijke man en gewoon een natuurlijke artiest en zanger en tekstschrijver. En hij gaat er gewoon achteraan, en het is zo cool om hem te zien groeien.

Post Malone geeft een preview van zijn aanstaande album ‘Twelve Carat Toothache’ en zegt dat het de meest eerlijke plaat is die hij heeft gemaakt…

Daar gaat de hele plaat over. Het is het bipolaire aspect en de dualiteit van alles. En dus zijn er veel dingen op deze plaat die ironisch genoeg zijn. En ik denk dat deze hele plaat de meest eerlijke plaat is die ik heb gemaakt, en ik ben zo opgewonden voor mensen om het te horen. Maar elk nummer daarin vertelt een verhaal, dus dit is zoiets als: “Hier is het leven dat we leven, maar er is altijd iets aan de hand op de achtergrond.

Post Malone vertelt Apple Music over samenwerking met producer Louis Bell…

De geniale tonen zijn zeker Louis Bell. Ik denk dat ik een kickdrum en een klap heb gedaan, en dat is het dan wel. Louis Bell is de liefste kerel in het verdomde universum. Het is krankzinnig. Het is absoluut krankzinnig. En hij is ook de meest geniale man in het universum. En het is superbelangrijk. En vooral tijden zoals tijdens de pandemie en alles waar het is als: “Wel, wat gaan we nu doen? Wat nu?” Maar het is altijd goed om terug te gaan naar Lou.