RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Olivia Rodrigo gaat nieuwe soundtrack The Hunger Games maken

Written by on November 2, 2023

Olivia Rodrigo verzorgt de soundtrack van het nieuwe deel in de filmsreeks The Hunger Games. Het nummer heet Can’t Catch Me Now en verschijnt vrijdag 3 november.

De film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes krijgt een soundtrack-album met zeventien liedjes. Het nummer van Rodrigo geldt als de eerste single.

Rodrigo schrijft op Instagram dat ze ontzettend blij is dat ze een nummer voor de film heeft mogen schrijven. Ze volgt hiermee onder anderen Taylor Swift, Coldplay en Lorde op, die muziek schreven voor de eerdere films. Een fragment van Can’t Catch Me Now is te horen in een nieuwe trailer van de film.

Rodrigo bracht eerder dit jaar haar tweede album GUTS uit. De zangeres scoorde hits met nummers als Drivers License, Good 4 U en Vampire.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes verschijnt op 16 november in de Nederlandse bioscopen. De film speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de eerder verschenen delen. De hoofdrollen zijn voor Rachel Zegler, Tom Blyth, Peter Dinklage, Hunter Schafer en Viola Davis.