RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Nieuwe muziek: Swedish House Mafia met The Weeknd | Single ABBA

Written by on October 24, 2021

Swedish House Mafia & The Weeknd – Moth To A Flame

Swedish House Mafia heeft wereldster The Weeknd weten te strikken voor hun nieuwe single Moth To A Flame. Het Zweedse drietal bestaande uit producers Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello besloot in 2012 te stoppen, maar treedt sinds 2018 weer samen op.

Eerder dit jaar verscheen ook weer voor het eerst nieuwe muziek in de vorm van de singles It Gets Better en Lifetime. Deze nummers wisten internationaal nog geen potten te breken, maar met The Weeknd aan hun zijde zouden ze zomaar weer eens een hit ter grootte van Don’t You Worry Child en One (Your Name) te pakken kunnen hebben.

ABBA – Just A Notion

ABBA kondigde vorige maand een grootse comeback aan. Helaas voor de fans zullen de Zweedse supersterren niet meer samen op het podium te bewonderen zijn, maar hun digitale evenbeelden wél. Ook komt er een album vol nieuwe muziek.

De nieuwe single Just A Notion is net als de al verschenen nummers I Still Have Faith In You en Don’t Shut Me Down onderdeel van de plaat Voyage die op 5 november verschijnt. Just A Notion werd al in 1978 opgenomen, maar haalde destijds het album Voulez-Vous niet.

Elton John, Young Thug & Nicki Minaj – Always Love You

Elton John kwam in tijden van lockdown op het idee om een duetalbum uit te brengen met de titel The Lockdown Sessions. Het is het tweede duetalbum van de artiest die in de jaren negentig ook al zo’n plaat uitbracht.

Op het nieuwe album staat Cold Heart, de succesvolle samenwerking met Dua Lipa. Ook Lil Nas X, Miley Cyrus, Stevie Nicks en Stevie Wonder doen mee op de plaat. Op het nummer Always Love You rappen Young Thug en Nicki Minaj een stukje mee.