RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Nieuwe album Dua Lipa zal duidelijk tekstueel thema hebben

Written by on December 10, 2022

Dua Lipa heeft verteld dat haar nieuwe album “sonisch anders” zal zijn dan haar eerdere muziek.

In mei onthulde de New Rules-hitmaker tijdens een interview voor het Amerikaanse tijdschrift Vogue dat ze goede vorderingen had gemaakt met haar derde studioalbum.

In een nieuwe chat met Variety gaf Dua echter toe dat ze nog steeds aan de plaat werkt en een “samenhangend” geluid begint te vinden.

“Het heeft een complete wending genomen terwijl ik doorwerkte, en ik heb nu echt het gevoel dat het samenhangend begint te klinken”, vertelde ze het tijdschrift. “Dus ik blijf schrijven in de eerste maanden van het nieuwe jaar en ga zien waar dat me brengt. Het album is anders – het is nog steeds pop, maar het is anders qua geluid, en er is meer een tekstueel thema.”

En net als haar vorige platen, Dua Lipa uit 2017 en Future Nostalgia uit 2020, merkte Dua op dat de titel een goede hint zal zijn van wat komen gaat.

“Als ik je de titel zou vertellen, zou alles logisch zijn – maar ik denk dat we gewoon moeten wachten”, plaagde de 27-jarige.

Meest recent vond Dua succes met Elton John op het nummer, Cold Heart (PNAU Remix), en haar samenwerking met Megan Thee Stallion genaamd Sweetest Pie.