RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Nieuw album van Billie Eilish staat centraal in muziekspecial voor Disney+

Written by on July 22, 2021

Nieuw album van Billie Eilish staat centraal in muziekspecial voor Disney+

Zangeres Billie Eilish brengt haar nieuwe album, dat volgende week verschijnt, ten gehore in een special voor Disney+. De special, die Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles gaat heten, zal volgens Disney een “filmische concertervaring worden”.

“Billie gaat een unieke uitvoering geven van elk nummer en speelt de nummers in volgorde van het album”, aldus de productiemaatschappij.

Het concert is opgenomen in de Hollywood Bowl en is geregisseerd door Robert Rodriguez en Oscarwinnaar Patrick Osborne. Naast het concert zal de special ook geanimeerde elementen bevatten die de kijkers meenemen door Los Angeles, de woonplaats van de artiest.

Eilish vindt het zelf een grote eer dat ze samenwerkt met Disney. “Disney is iconisch, dus om met hen samen te werken is een enorme eer”, vertelt de negentienjarige zangeres. “Om mijn album op deze manier te kunnen presenteren en het op te dragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, is geweldig.”

Eerder maakte Disney+ al een special over Beyoncé en Taylor Swift. Eilish’ Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles is vanaf 3 september te zien op Disney+.