RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


New release: Taylor Swift – Cruel Summer

Written by on June 18, 2023

Taylor Swift zal ‘Cruel Summer’ uitbrengen als haar volgende single.

De 33-jarige zangeres was aanvankelijk van plan om het nummer – dat op haar album ‘Lover’ uit 2019 stond – in de zomer van 2020 uit te brengen, maar haar plannen veranderden vanwege de COVID-19-pandemie en nadat ze “echt perplex” was achtergelaten door de de plotselinge stijging van de populariteit van het nummer op de streaming-hitlijsten, de ‘Shake It Off’-hitmaker heeft bevestigd dat het eindelijk een officiële release krijgt.

Sprekend op het podium tijdens haar ‘Eras’-show in Pittsburgh, Pennsylvania, op zaterdagavond (17.06.23), zei Taylor: “Dus eigenlijk stond ‘Cruel Summer’ op het ‘Lover’-album. Dat album kwam vier jaar geleden uit.

“En ik moet je gewoon iets laten weten. ‘Cruel Summer’, dat nummer was mijn trots en vreugde op dat album. Dat was mijn favoriete nummer. En weet je, je hebt gesprekken voordat het album uitkomt en iedereen in de buurt weegt mee op wat zij denken dat singles zouden moeten zijn en ik stond eindelijk op het punt om mijn favoriete nummer de single van ‘Lover’ te laten worden … en ik probeer de wereldwijde pandemie die we hadden niet de schuld te geven, maar dat is iets dat gebeurde dat stopte ‘Cruel Summer’ om ooit een single te zijn.”