RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


New release: David Guetta, Galantis & MNEK – Damn

Written by on November 11, 2022

Een trio van dancemusic-supersterren hebben de handen ineengeslagen voor een post-zomer anthem.

David Guetta, Galantis en MNEK hebben vandaag “Damn (You’ve Got Me Saying)” onthuld, een spraakmakende samenwerking die nu uit is op Big Beat Records. Op het weemoedige nummer, dat So Plush en Ja Rule’s gelijknamige single uit 1999 proeft, klinkt MNEK over een opbeurend pophouse-arrangement.

“Damn” is de tweede samenwerking tussen Guetta en Galantis, die in 2021 de krachten bundelden met Little Mix voor “Heartbreak Anthem”, een wereldwijde hit die onlangs door de RIAA goud werd gecertificeerd.

“Na ‘Heartbreak Anthem’ wilden David Guetta en ik weer een team vormen voor iets meer house-gedreven”, zegt Christian Karlsson van Galantis. “‘Damn (You’ve Got Me Saying)’ was de perfecte storm, het gaf ons de mogelijkheid om dat 2023-geluid te versmelten met R&B uit de vroege jaren 2000. MNEK is een van mijn favoriete artiesten en songwriters, en deze plaat voelde eindelijk als de juiste kans om samen te werken. Zijn eerste ideeën voor het nummer troffen me meteen een snaar en ik ben zo opgewonden voor de wereld om deze mix te horen die we hebben gemaakt.”