RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Miley Cyrus ondergaat operatie aan stembanden

Written by on November 12, 2019

Miley Cyrus ondergaat operatie aan stembanden

Na in het ziekenhuis te zijn opgenomen voor tonstillitis in oktober, onderging Miley Cyrus naar verluidt een operatie aan haar stembanden voor een probleem dat ze onbewust al jaren had.

Volgens People werd de zangeres verteld dat ze voor het einde van het jaar een operatie zou moeten ondergaan. Na het ondergaan van de operatie en het verlaten van het ziekenhuis, moet Cyrus nu weken stilte houden als onderdeel van het herstelproces. haar plannen om nieuwe muziek op te nemen en uit te voeren tot begin 2020 uitstellen.

Op vrijdag plaatste Cyrus’ vriend Cody Simpson een Instagram-foto van het duo met het bijschrift “success”, schijnbaar verwijzend naar de operatie.

Eind oktober onthulde Cyrus via een Instagram-verhaal dat ze een pauze had genomen door te schrijven: “On vocal rest not body.” De zangeres werd naar verluidt een dag in het ziekenhuis opgenomen voor haar tonstillitis-operatie vorige maand.

Cyrus bracht haar nieuwste EP ‘She Is Coming’ uit in juni, de eerste van drie zes-tracks EP’s die een volledige LP genaamd ‘She Is Miley Cyrus’ zal vormen. Hoewel er geen releasedata zijn bekendgemaakt, zullen de twee niet uitgebrachte EP’s de titels ‘She Is Here’ en ‘She Is Everything’ krijgen.