RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Miley Cyrus lijkt nieuwe muziek aan te kondigen

Written by on October 18, 2021

Miley Cyrus heeft haar website vernieuwd terwijl ze haar “evolutie” als muzikant wil voortzetten.

In het weekend herstartte de 28-jarige zangeres haar oude fansite, MileyWorld.com, die ze toentertijd lanceerde tijdens haar Disney Channel-dagen. In een handgeschreven post bedankte ze fans voor hun eindeloze steun.

“Ik ben zo dankbaar voor je loyale steun + geweldig gezelschap tijdens deze rit van mijn leven! Er zijn intense spurten van verandering in mijn leven persoonlijk + professioneel (die altijd naast elkaar bestaan)”, deelde de hitmaker van Wrecking Ball.

“Ik ben zo enthousiast om deze ervaringen te kanaliseren + ze te gebruiken als inspiratie in mijn volgende oeuvre!” ging zij door. “Ik ben zo dankbaar om nooit alleen door deze overgangstijden te gaan, want ik heb jullie!”

Cyrus nam ook een opname op van haar optreden in Austin City Limits op zaterdag voor fans die zich hadden aangemeld voor haar mailinglijst. Ze beschreef de set als een weergave van de verschillende stadia van haar carrière tot nu toe.

“De setlist vertegenwoordigt mijn evolutie! Het eert + viert elk tijdperk!” voegde de zangeres eraan toe. “Ze zijn allemaal zo speciaal voor mij! Vooral omdat jullie er deel van uitmaakten!”

De zangeres van ‘Midnight Sky’ sloot af met een hint naar een nieuwe fase in de carrière aan de horizon en schreef: “Kan niet wachten om de volgende voor/met jullie te creëren! Ik hou voor altijd van jullie!”