RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Megan Thee Stallion over haar band met Dua Lipa

Written by on May 23, 2022

Megan Thee Stallion heeft een “onuitgesproken band” met haar Sweetest Pie co-zangeres Dua Lipa.

De Hot Girl Summer-hitmaker bheeft bij Vogue magazine uitgesproken dat ze er niet van overtuigd was dat ze een klik zou hebben met de New Rules-zangeres voordat ze samenwerkte.

“Als iemand zo mooi en gevestigd is, weet je niet wat je kunt verwachten”, legt ze uit. “Veel dames kunnen diva’s zijn. Maar Dua is gewoon zo aardig. Ze voelde als een vertrouwde geest. We hebben een onuitgesproken band, het is niet eens iets dat we hoeven te bespreken. Soms krijgen mensen ook een verkeerd beeld over mij. Maar als je me eenmaal ontmoet, denk je: ‘Oh! Dit is mijn homegirl.'”

Megan toonde voor het eerst haar interesse om met Dua samen te werken in juni 2021 toen ze in een video zei: “Iemand vroeg me naar Dua Lipa, ik hou van Dua Lipa, ze is zo cool. Ik wil echt een nummer met Dua Lipa doen.”

De opmerking trok de aandacht van de ‘Levitating’ zangeres en ze schreef op haar Instagram stories: “Ik hou van je @TheeStallion LET’S GET IT!!!!”

Ze begonnen het nummer in februari te teasen voordat ze de samenwerking in maart officieel aankondigden.

In het Vogue-interview onthulde Dua’s vriend en co-songwriter, Clarence Coffee Jr., dat de ster in minder dan een uur met haar deel van het nummer kwam.

“Ik wou dat meer mensen konden zien hoe ze is als artiest in een kamer”, prees hij. “Ze heeft ongelooflijke ideeën, ze is een geweldige tekstschrijver en ze is een beest met melodieën.”