RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Maroon 5 frontman Adam Levine twijfelde lang over Las Vegas residentie

Written by on April 2, 2023

Maroon 5-ster Adam Levine aarzelde “heel lang” om door te gaan met de Las Vegas Residence omdat er vroeger een “stigma” aan vastzat.

De frontman gaf aan Extra toe dat de perceptie van residenties in Sin City in de loop der jaren is veranderd en dat ze nu “relevant” aanvoelen.

“Ik heb heel lang geaarzeld … ik had dat stigma eraan”, deelde hij. “(Las Vegas) waren vroeger mensen die op pad gingen … Nu is het weer zo relevant. Je hebt de Brunos (Mars), Adeles, Usher … enorme artiesten.

De hitmakers van She Will Be Loved begonnen eind maart met hun M5LV-residentie in Park MGM’s Dolby Live Theatre en ze staan ​​gepland om tot 12 augustus op geselecteerde data te spelen.

In een interview met People merkte Adam op dat de shows perfect zijn omdat Las Vegas dicht bij hun basis in Los Angeles ligt, dus geen van de bandleden hoeft “10 uur met kinderen en jetlag” te reizen.

Hij legde uit waarom het voelde als het juiste moment om aan een residentie te beginnen en voegde eraan toe: “Ik denk dat we het punt hebben bereikt dat we bijna alles hebben gedaan. We hebben dit al zo lang mogen doen, en dus dachten we dat (een residentie in Vegas) een beetje de logische volgende stap was, omdat het iets was waar we nog nooit aan waren begonnen. Bovendien is Vegas in de loop der jaren dit soort baken voor iedereen geworden. De timing ervan alles is gewoon logisch voor ons.”