RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Mariah Carey komt met nieuwe muziek

Written by on November 8, 2023

Mariah Carey heeft nieuwe muziek op komst. De hitmaker van ‘We Belong Together’ heeft nieuwe nummers geschreven en teasede dat één nummer een koor bevat. Ze zei tegen ‘Good Morning America’: “Er is nieuwe muziek aan de horizon. “Ik heb de afgelopen drie, vier weken gewerkt aan het schrijven van nieuwe nummers.”

Over wat fans kunnen verwachten, voegde ze eraan toe: “Gisteren waren we in de studio met een koor aan iets bezig, bezig met een nieuw nummer. “Dus het is spannend.”

Mariah’s laatste studioalbum was ‘Caution’ uit 2018. Sindsdien heeft ze echter op een hele reeks nummers gespeeld, waaronder de populaire remix uit 2022 van Latto’s ‘Big Energy’ met DJ Khaled. Ondertussen zal de hitmaker van ‘All I Want For Christmas Is You’ beginnen aan de ‘Merry Christmas One and All!’ rondreis door de VS.

Ondertussen onthulde Kelly Clarkson onlangs dat ze graag een nummer wil schrijven met Mariah Carey. De ‘Since U Been Gone’-zangeres heeft de 54-jarige ster per ongeluk afgewezen toen de ‘Hero’-hitmaker in 2018 als adviseur op ‘The Voice’ verscheen, en nu ze sindsdien spijt heeft van haar ‘domme’ blunder, hoopt Kelly ze krijgt een tweede kans op een mogelijke samenwerking. Tijdens ‘The Tonight Show’ zei Kelly: “Ze weet dat ik dol op haar ben, omdat ik haar verschillende keren ben tegengekomen, en ze heeft me waarschijnlijk op een of andere beveiligingslijst gezet om me weg te houden.

De ‘Stronger’-hitmaker herinnerde zich hoe ze elkaars songwritingvaardigheden complimenteerden, maar toen Mariah voorstelde om samen iets te schrijven, wees Kelly haar per ongeluk af. Ze lachte: “Ik liep weg en mijn vrienden zeiden: ‘Besef je dat je net tegen Mariah Carey ‘Nee’ hebt gezegd?’”