RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Manager Demi Lovato hint op nieuwe muziek

Written by on January 4, 2021

Manager Demi Lovato hint op nieuwe muziek

De 39-jarige platenbaas liet op Twitter weten dat zijn cliënt hard aan het werk is aan nieuwe muziek. Vorige maand onthulde Demi dat zij iets aan het opnemen was, maar wat was onduidelijk.

Het laatste studioalbum van de 28-jarige zangeres was Tell Me You Love Me in 2017. Sindsdien heeft ze echter een reeks singles uitgebracht, waaronder Sober in 2018 en Anyone, I Love Me, Still Have Me en Commander in Chief in 2020.

Demi verscheen onlangs ook op All Time Low’s nieuwe versie van ‘Monsters’ met Blackbear. De poppunkband werkte samen met hun “oude vriend” aan een nieuwe versie van het nummer van hun veelgeprezen LP, ‘Wake Up, Sunshine’.

Frontman Alex Gaskarth zei: “Demi is al heel lang een vriend en we zijn erg opgewonden dat ze haar absoluut ongelooflijke stem aan dit nummer wilde lenen terwijl we het opnieuw bedenken en alle manieren blijven vieren waarop het contact maakt met fans over de hele wereld”.

De samenwerking werd geteased door zowel Demi als Alex op sociale media, waarbij de ‘Confident’-zangeres een foto van haar als cartoon deelde als een teaser van de songtekstvideo voor de track, die bij het nummer zal verschijnen. Alex vertelde dat hij tien jaar had gewacht om Demi eindelijk zover te krijgen om samen te werken.