RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Machine Gun Kelly zegt dat nieuwe album volwassener zal zijn

Written by on October 23, 2021

Machine Gun Kelly’s nieuwe album is meer “Guitar Heavy”.

De 31-jarige rapper die poppunkster werd, zegt dat ‘Born With Horns’ een meer volwassen versie zal zijn van zijn vorige plaat ‘Tickets To my Downfall’.

Hij vertelde Variety: “Het is meer guitar heavy. Tekstueel, als ‘Tickets to My Downfall’ metaforisch de middelbare school was, dan is ‘Born With Horns’ universiteit. En ik denk dat je op de middelbare school niet echt een verantwoordelijkheidsgevoel hebt, je bent bang voor die verantwoordelijkheid, en dus wil je ontploffen en al die energie gebruike. En dan komt de universiteit, en dat is dit album, en je bent je bewust van de verantwoordelijkheid en je weet nog steeds hoe je plezier moet hebben, maar je begrijpt dat er een bepaalde plicht is in je leven om er iets mee te doen. ‘Born With Horns’ voelt alsof het een doel of een echte les heeft waarmee je wegloopt.”

Hij zei: “Laat mensen je dromen niet overspoelen met hun angsten, want je vuur moet vrijuit gaan. Er is nu iemand die het potentieel heeft om de grootste ooit te worden, die te horen krijgt dat het het domste idee is om een droom na te jagen omdat de persoon die naar hen keek was te bang om die van hen na te jagen. Het is hetzelfde met mensen in het rockgenre die me niet willen omhelzen, of doen alsof ik er niet bij hoor… Ik laat dat verhaal niet blijven hangen. Ik laat niet toe dat mensen me blijven pesten om iets te doen dat voor altijd onderdeel van mij is.”