RADIO
play
NO DJ's
NOW PLAYING


Mabel toegevoegd aan line-up van Loosefest in Newcastle

Written by on May 7, 2022

Mabel heeft zich aangesloten bij de line-up voor het LooseFest van dit jaar.

De 26-jarige zangeres – wiens hits onder meer ‘Don’t Call Me Up’ en ‘Boyfriend’ zijn – zal op 31 juli optreden op het muziekfestival in Newcastle, Engeland.

Dean Saunders, een van de oprichters van LooseFest, zei: “We zijn verheugd om Mabel toe te voegen aan onze LooseFest 2022-line-up!

“We zijn helemaal weg van haar nieuwe nummer ‘Good Luck’ en we kunnen niet wachten tot ze zich bij ons voegt. Mabel bracht in 2019 haar debuutalbum ‘High Expectations’ uit en heeft tijdens haar carrière al 4,5 miljard streams overtroffen. De topster wordt op het festival vergezeld door onder meer The Black Eyed Peas, AJ Tracey, Clean Bandit, Voorbeeld, Hybrid Minds, Jamie Jones, Joel Corry en Roger Sanchez.

LooseFest wordt aangekondigd als het grootste muziekfestival dat ooit in Newcastle heeft plaatsgevonden, en het opwindende evenement zal meerdere podia voor alle weersomstandigheden bevatten, evenals een reuzenrad en een streetfood-dorp.

Mabel onthulde eerder dat ze vastbesloten is om plezier te hebben tijdens haar shows. De zangeres maakt zich niet al te veel zorgen over de fijnere details van haar shows en richt zich in plaats daarvan op het entertainen van haar fans.

Ze deelde: “Het gaat niet om het raken van alle noten of het hebben van een perfecte show, het gaat om loslaten en ervan genieten.” Ook is Mabel open en eerlijk over haar ambities in de muziekbusiness. De zangeres – die de dochter is van Neneh Cherry en Cameron McVey – geeft toe dat ze tijdens haar carrière “heel veel platen wil verkopen”.